Restauracja Sztuczka | Gdynia| 8 Hands Dinner

Mieliście kiedyś tak, że smak zjedzonej potrawy wracał do Was? Wracał po tygodniu, dwóch, miesiącu? Smak, faktura, kompozycja zwyczajnie nie dawały spokoju, odnajdowaliście ślady tego dania w propozycjach innych Szefów?
Ja tak miałem z deserem, spróbowanym w Restauracji Sztuczka.
Wiedzieć musicie, że Sztuczka jest pełnym/spójnym projektem kulinarnym, więc nie jest tak, że tylko TEN deser wyjątkowo urzekł. To jedno z tych miejsc, które bardzo pozytywne zaskakuje za każdym razem. Ba! Pomaga zaoszczędzić sporo gotówki i spróbować dań na światowym poziomie, bez konieczności opuszczania kraju.
Wracając do deseru, sporo dobrych rzeczy przewija się przez nasze kubki smakowe każdego dnia/tygodnia, jednak mało która restauracja potrafi przygotować choćby jedno danie, które tak wyraźnie wbija się w pamięć. A Sztuczka potrafi.
Ale, ale… czemu w ogóle o Sztuczce tym razem? Bo dla szczęściarzy, którzy mogą/już są/albo będą w przyszły weekend w Gdyni, zapowiada się, jak to mówią, nie lada gratka. Sprawdź szczegóły poniżej!

8 Hands Dinner 01.02.2014
„1 lutego będziemy serwować specjalne Menu Degustacyjne stworzone przez 4 szefów (Krzysztof Rabek, Marcin Pielin, Paweł Wałęsa oraz szef Sztuczki – Rafał Wałęsa).
Menu składa się z 12 pozycji z dobranym alkoholem (i opcją wyselekcjonowanych win).
Ilość miejsc bardzo ograniczona

Cena menu z alkoholem – 250 zł + opcja z selekcją win za dodatkowe 175 zł

Z POWODU DUŻEGO ZAINTERESOWANIA REZERWACJE BĘDĄ PRZYJMOWANE W DWÓCH BLOKACH CZASOWYCH – POPOŁUDNIOWY (start 16:30 do 20:00) I WIECZORNY (start 20:30)

szczegóły menu na stronie Sztuczki www.sztuczka.com”

info/źródło: https://www.facebook.com/events/755434397818825/

Kto się wybiera?!:D

Dodaj komentarz