Jest praca | The Cool Cat | MOD

Dwie restauracje, które osobiście bardzo lubię/cenie, poszukują kucharzy do swojego zespołu. Może akurat szukasz pracy? Może nie szukasz ale perspektywa pracy z nimi Cię zainteresuje, więc daje znać.
Komunikaty, które znalazłem na stronach obu restauracji, są krótkie, więc i wpis będzie krótki.

The Cool Cat,
dowodzony przez Szefa Kuchni, który już w Miłości dał się poznać jako kreatywna ale i umiejętnie łącząca smaki/techniki osoba. Wiesz, żaden problem wypisać wszystkie najmodniejsze super foody, wszystkie najnowsze techniki i bez serca/talentu ich użyć, no tak? No właśnie.
Kaftan robi to naprawdę umiejętnie i każda wizyta w Cool Cat’cie jest czystą przyjemnością a czasem i pozytywnym zaskoczeniem, bo czegoś nowego, w nowej formie, połączeniu możesz spróbować.
„UWAGA! W związku z ultra dynamicznym rozwojem poszukujemy kucharzy z doświadczeniem! Oferujemy pracę w fajnym zespole, na ciekawych produktach i realizację własnych pomysłów! 💪 Koty wysyłajcie cv na thecoolcatbistro@gmail.com 🔥
Hej przygodo! ⚡️”

MOD
Możesz kojarzyć to miejsce głównie przez ramen. To dobrze i niedobrze. Dobrze, bo faktycznie zjesz tu jeden z lepszych, sycących, wielowarstwowych w smaku, gęstych ramenów ze świetnym makaronem i dodatkami.
Niedobrze dla tego, że kojarzenie MODa jedynie z ramenem, to jak oglądanie 1 programu w telewizji, kiedy do dyspozycji masz 300, jak rozmawianie ze znajomym tylko na jeden temat, podczas gdy i na wiele innych różnych moglibyście pogadać. Po prostu grzech:D
I tak, MOD ma bardzo dużo do zaoferowania, od pieczywa, przez przystawki, po dania główne i desery. Większość z dań jest zjawiskowa i niepowtarzalna. Serio-serio. Jak nie jadłeś dotąd nic innego prócz ramenu – to następnym razem ban na ramen i zmuś się, bądź silny, wytęż wolę, ale zamów coś innego z karty.
CV 👉 kontakt@modoleandrow8.pl

W obu miejscach ważną rolę odgrywają azjatyckie produkty, techniki, ale tak samo oba nie pozwalają się zaszufladkować, ciągle ewoluują, poszukują i oferują coś nowego. To co dla mnie je łączy, to to, że po prostu świetną kuchnię robią.

I co?
Korci Cię dołączyć do któregoś z zespołów?:D

Zastanawiasz się, czy praca w gastronomi jest dla Ciebie, ale masz wątpliwości?
Posłuchaj, to sobie wyklarujesz;>

Uwielbiam go odpalać, jak sam gotuje w domu, jest power:D


>>> Bądź na bieżąco, dołącz do„Ligue des Gourmands” lub dodaj nas na facebooku / instagramie