Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii

Jesteś związany z gastronomią? Zmagasz się z problemami? A może po prostu starasz się o ciągły wzrost, potrzebujesz inspiracji, wiedzy i doświadczenia kogoś, kto już doszedł tam, dokąd Ty zmierzasz? To może być konferencja dla Ciebie.

CZAS NA ROZWIĄZANIA…

„Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii” to tytuł kolejnej konferencji organizowanej przez miesięcznik „Food Service”. 19 lutego 2015 roku
w Hotelu Regent w Warszawie, spotkamy się w gronie praktyków, aby podzielić
się wiedzą o tym, jak radzić sobie z codziennymi problemami prowadząc firmę
w realiach polskiej gastronomii i jakich błędów unikać, aby nie tracić pieniędzy.

Program konferencji podzielony jest na bloki tematyczne, w których omawiane będą problemy dotyczące pięciu najważniejszych obszarów branży HoReCa: Kuchnia i Serwis, Dostawcy i Produkt, Wizerunek, Finanse oraz Marketing.
Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii

Podczas konferencji spotkacie się Państwo z profesjonalistami, od których dowiecie się, co zrobić aby:
– nie stracić wiary, że masz szansę zostać zwycięzcą i milionerem
– zgarnąć z rynku najlepszych pracowników
– utrzymać najlepszą i równą jakość jedzenia przy najmniejszym koszcie
– sprawnie zarządzać finansami i kontrolować nadużycia pracowników i dostawców
– uratować biznes w obliczu kryzysu medialnego
– tchnąć nowe marketingowe życie w gastronomiczny biznes

Pełna lista prelegentów znajduje się na: http://www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania/prelegenci.php
Konferencję poprowadzi Agata Godlewska redaktor prowadząca miesięcznika „Food Service”.
Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii

Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli i menadżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Więcej informacji na stronie:
www.konferencje.media.com.pl/czasnarozwiazania

Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii

*materiały prasowe/promocyjne

Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii„Czas na rozwiązania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii”
Food Service
19 lutego 2015
Hotel Regent w Warszawie


Dołącz do„Ligue des Gourmands” i bądź z nami na bieżąco!
[wysija_form id=”1″]

Dodaj komentarz