Przełom września i października obfituje w największa ilość dostępnych produktów. Warto zrobić z tego użytek i wykorzystać je kreatywnie w karcie restauracji. By The Way zaprosił nas na wieczór z menu degustacyjnym. Sprawdźcie co przygotowali dla nas, i dla Was, w nowej karcie!
Halibut gotowany (sous-vide), w szafranowym bulionie z warzywami
Kalmary baby na puree z dyni, z marynowanym imbirem
Burak marynowany w malinowym occie i miodzie, z terriną z gorgonzoli, orzechami oraz karmelizowaną figą.
Parfait Baileys z piernikiem i lodami z gorzkiej czekolady
Więcej zdjęć oraz pełny opis wrażeń znajdziecie tu -> LINK. Tędy do > By The Way
Strona wykorzystuje pliki cookie do ulepszenia i spersonalizowania doświadczeń użytkownika.RozumiemWięcej
Polityka prywatności i plików Cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.