Boucherie de Varsovie | Poszukuje asystenta-pasjonata

Rzeźnickie delikatesy Boucherie de Varsovie, w związku z planowanym rozszerzeniem działalności o część gastronomiczną, poszukują osoby odpowiedzialnej za obsługę klienta.

„Poszukujemy osoby kontaktowej, otwartej na poznawanie nowych zagadnień w dziedzinie gotowania i przygotowania mięsa do dalszej obróbki, ciekawej nowych smaków i technik kucharskich.

Do obowiązków zatrudnionej osoby będą należały:
obsługa klienta
pomoc w przygotowaniu produktów do sprzedaży
dbanie o ekspozycję towarów
nauczenie się nazw i zastosowania elementów mięsa

Oferujemy:
przyuczenie do zawodu butcher’a
możliwość poznania najlepszych mięs i produktów spożywczych najwyższej jakości
zdobycie wiedzy z zakresu przygotowania najlepszych mięs
pracę w komfortowej atmosferze
umowę o pracę
dobre wynagrodzenie


Doświadczenie w zawodzie butcher’a nie jest konieczne, choć będzie dodatkowym atutem. Wszystkiego Cię nauczymy i chętnie podzielimy się swoją wiedzą.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv wraz z kilkoma zdaniami dlaczego to właśnie Ty pasujesz do naszego zespołu”

Jeśli jara Cię gotowanie, nacisk na jakość produktu, mięso i potrafisz myśleć perspektywicznie, to wiesz, że jest to bardzo ciekawa okazja. Możliwość „zaczepienia się” w tak wyjątkowym miejscu + bezpośrednia nauka od twórców Boucherie. Nawiązując do żartu jednego ze współwłaścicieli, który jest trochę żartem a tak na serio dużo w nim prawdy, różne szkoły, kierunki można kończyć, mieć doświadczenie w różnych zawodach, a jednak butcher, rzeźnik raz, że jest nieco unikalnym obecnie zawodem, to jeszcze do tego – niemal bez znajomości obcego języka (oczywiście jakoś trzeba się dogadać;>) możesz śmiało wykonywać go „na zachodzie” i być tam odpowiednio za to docenianym
Także tego! Udostępniam ogłoszenie – jeśli znasz kogoś, kto ma szanse świetnie sprawdzić się w tej roli – śmiało podaj wpis dalej!

Boucherie de Varsovie
Żelazna 83/85 Warszawa Polska
tel: +48 22 258 33 33 kontakt@boucherie.pl


Chcesz być na bieżąco z takimi propozycjami?
Dołącz do„Ligue des Gourmands” lub dodaj nas na  lub 
[mailpoet_form id=”1″]

Dodaj komentarz